Надвірнянщина

ЦВК встановила результати виборів народного депутата на 87 окрузі на Івано-Франківщині. Переміг кандидат від партії «Слуга народу» Василь Вірастюк.
ЦВК прийняла «уточнений» протокол із підсумками голосування на проміжних виборах народного депутата в окрузі №87 на Івано-Франківщині та оголосила перерву у своїй роботі. Переможця виборів встановлять після детального вивчення «уточненого» протоколу ОВК та рішень судів.
На довибори у Верховну Раду в окрузі №87 прийшло лише 35,05% виборців. 
Вибори відбудуться в одномандатному виборчому окрузі №87 із центром у Надвірній цієї неділі, 28 березня. Лідирують Олександр Шевченко, Руслан Кошулинський та Василь Вірастюк.
Це волонтерка, доброволиця, контрактниця ЗСУ Маруся Звіробій. Вона змагатиметься за мандат на довиборах у 87-му окрузі на Івано-Франківщині. Партія закликала інші патріотичні демократичні політсили підтримати її. 
Обидві – у Надвірнянському районі, але в різних селах.
Вимога – ремонт траси Яблунів-Делятин. Акція триватиме доти, доки на дорозі не з’явиться будівельна техніка, кажуть учасники. Тим часом на шляху утворились багатокілометрові затори.
Усього в селі 1800 будинків, проте лише 300 домогосподарств офіційно підключені до ПАТ «Івано-Франківськгаз». Після змін у схемі транспортування газу «нелегали», імовірно, залишились без блакитного палива.
  Учора, 20 травня, ввечері у селі Лісна Тарновиця на Надвірнянщині в Івано-Франківській області чоловік кинув у бік місцевих жителів ручну осколкову гранату. Внаслідок вибуху 9 людей дістали поранення різних ступенів важкості, передає Бліц-Інфо.