"Громадянська позиція" висунула Гриценка на президентські вибори.

 

З'їзд партії "Громадянська позиція" в п'ятницю ухвалив рішення про висунення Анатолія Гриценка кандидатом на посаду Президента України.

 

За таке рішення на з'їзді проголосували всі 265 делегатів, повідомила аґенція "Інтерфакс-Україна".

 

"Я знаю, як підняти країну та армію. Я не підпишу жодного популістського закону та міжнародної угоди, яка суперечить інтересам країни. Досить одного президентського терміну, щоб закласти фундамент. Від сьогоднішнього рішення залежить майбутнє країни", – заявив Гриценко.

 

У п'ятницю в Києві відбувся форум демократичних сил за участю представників громадського сектора, експертного середовища та представників політичних партій "Хвиля" (Віктор Чумак), "Громадянська позиція" (Гриценко), "Європейська партія України" (Микола Катеринчук), "Рідна країна" (Микола Томенко).

 

Виступаючи на форумі, народний депутат Мустафа Найєм закликав лідера партії "Громадянська позиція" Анатолія Гриценка, лідера партії "Самопоміч" Андрія Садового і музиканта, громадського діяча Святослава Вакарчука піти на президентські вибори, узгодивши єдину кандидатуру.

 

"Для мене є три кандидати, які, я вважаю, мають об'єднати свої зусилля. Пан Гриценко має найвищий рейтинг. Є Андрій Садовий, який точно дивиться наш форум, спостерігає. Як спостерігає і кандидат, якого ми очікуємо, але не знаємо, піде він чи ні – пан Вакарчук", – перелічив Найєм.

 

"Я б дуже хотів щоб на цих виборах був один кандидат, який об'єднає всі зусилля. І я закликаю всіх цих трьох кандидатів сісти за стіл", – закликав він.

 

11.01.2019