На Lviv Media Forum 2017 приїдуть 100 спікерів з 15-ти країн.

 

Інавгураційну промову на Lviv Media Forum 2017 виголосить професорка Єльського університету Марсі Шор, ідеться в оприлюдненій на сайті форуму програмі заходу.

 

На головній сцені відбудеться generation battle між політичними журналістами Сергієм Рахманіним і Павлом Казаріним. Протягом першого і другого днів на аудиторію чекають чотири public talks: Майкл Вайс & Іван Яковина, Костянтин Еґґерт & Сюзанна Шоль, Олександр Ткаченко & Андрій Куликов, Катажина Квятковська-Москалевич & Отар Довженко.

 

Також на Lviv Media Forum одному (-ій) з українських журналістів вручать премію імені Олександра Кривенка «За поступ у журналістиці», а цьогорічну Лекцію свободи виголосить поет Борис Херсонський.

 

Окремі кейси презентуватимуть у паралельних тематичних потоках, таких як «Розслідування», «Ділова журналістика», «Медіаменеджмент», «Digital-журналістика», «Репортаж», «Сторітелінг», «Медіа і реформи», «Культурна журналістика», «Регіональні медіа». Окрему дискусію присвятять темі суспільного мовлення в Україні.

 

Під час Media Forum також відбудеться низка side-івентів, зокрема показ фільму номінантки на премію Оскар Ганни Полак Something Better To Come, лекція ведучої BBC World Ялди Хакім, DATA-івент від Texty.org.ua, презентація онлайн-посібника для підлітків «МедіаДрайвер», панель про висвітлення меншин тощо.

 

Ознайомитися із повною програмою Lviv Media Forum 2017 і дізнатися більше про цьогорічних спікерів можна на офіційному сайті.

 

П'ятий Lviv Media Forum відбувається за підтримки Національного фонду на підтримку демократії NED, Фонду Джермана Маршалла (США), представництва ЄС в Україні. Генеральний партнер — інвестиційна компанія Dragon Capital.

 

Організатори: ГО «Львівський медіафорум», Школа журналістики УКУ за сприяння Львівської міської ради.

 

Зареєструватися для участі можна тут.

05.05.2017