Місто святкує своє 355-річчя.

 

Івано-Франківськ відзначає своє 355-річчя. На честь свята у місті відбудеться низка фестивалів і концертів українських зірок, пише Фіртка

 

Так, до Дня міста проведуть фестиваль «Івано-Франківськ – місто для життя» та відкриють фестиваль «Мелодії парку». Також відбудеться масштабний фестиваль «Карпатський простір». Нині ж розпочалося традиційне Свято ковалів.

 

Сьогодні, 5 травня, відбудеться концерт за участю Олега Скрипки (гурт «ВВ») та НАОНІ-оркестра, а завтра, 6 травня, концерт гурту «Мандри».

 

Також на сцені Вічевого майдану 7 травня виступить українська співачка Тіна Кароль.

 

7 травня на вул. Незалежності відбудеться V міський фестиваль «Весільні візерунки» для подружніх пар, які одружуються на День міста, організований департаментом молодіжної політики та спорту Івано-Франківської міської ради.

 

З детальною прогамою можна ознайомитися на сайті міської ради Івано-Франківська.

 

День народження Івано-Франківська буде безалкогольним, адже мська влада, пишуть Версії, заборонила продавати слабоалкогольні напої на території Вічевого майдану, вул. Незалежності, вул. Січових стрільців, вул. Вітовського, вул. Галицькій, площі Ринок, вул. Шеремети, вул. Труша, площі Бастіону, крім реалізації вина в рамках Міжнародного фестивалю «Карпатський простір» за адресою: Вічевий майдан, та питних медів у рамках проведення ярмарку «Прикарпатський вернісаж» за адресою: вул. Грушевського, 21.

 

Спільна рейдова група у складі працівників Івано-Франківського відділу поліції ГУ НП в області, КП «Муніципальна варта», патрульної поліції та «Муніципальної інспекції» здійснює спільні патрулювання у найбільш жвавих локаціях середмістя.

 

Як повідомляв Z, сьогодні свій День народження почав святкувати і Львів.

05.05.2017