Насірову продовжили запобіжний захід іще на два місяці.

 

Солом'янський суд Києва на два місяці продовжив запобіжний захід відстороненому від посади голові Державної фіскальної служби Роману Насірову.

 

Про це повідомляє аґенція УНІАН.

 

"Клопотання прокурора задовольнити, продовжити строк дії раніше покладених на підозрюваного Насірова Романа обов’язків", – постановила суддя Вікторія Кицюк.

 

Насіров, котрого підозрюють у зловживанні службовим становищем, що спричинило тяжкі наслідки, зобов’язаний прибувати до детектива та прокурора, які здійснюють досудове розслідування кримінального провадження, та слідчого судді за першою вимогою, не відлучатись з населеного пункту, в якому він зареєстрований та проживає, без дозволу детектива та прокурора.

 

Також, згідно з ухвалою, Насіров має повідомляти детектива та прокурора про зміну свого місця проживання, утримуватися від спілкування з іншими підозрюваними у даному кримінальному провадженні, здати на зберігання до Державної міграційної служби України свій паспорт, паспорти для виїзду за кордон та інші документи, що дають право на виїзд з України, носити електронний засіб контролю.

 

Ухвала суду діє до 26 червня 2017 року.

 

27.04.2017