АТП-1 перевірить військова прокуратура.

 

Комунальне АТП-1 перевірять слідчі військової прокуратури під час спеціальної виїзної ревізії, йдеться в ухвалі Шевченківського районного суду Львова від 22 лютого цього року, пише Дивись.Інфо.

 

«Для забезпечення повного, всебічного й об’єктивного здійснення досудового розслідування по кримінальному провадженню (щодо підозри в махінаціях під час закупівлі автобусів) виникла необхідність у проведенні позапланової виїзної ревізії фінансово-господарської діяльності Львівського комунального автотранспортного підприємства №1 при цьому в Єдиному державному реєстрі підприємств та організацій України, що розташоване за адресою: вул. Грунтова, 1б, м. Львів, для документального викриття нестач, привласнень чи крадіжок майна.

 

Отримані в результаті дані можуть бути використані під час досудового розслідування кримінального провадження №42017140400000015 від 15.02.2017, а саме при призначенні експертиз, допиту свідків та при проведенні інших слідчий дій, у яких виникне необхідність», – зазначено в ухвалі.

 

Ідеться  про провадження, за яким правоохоронні органи встановлюють, як підприємство, що є збитковим, могло закупити 25 нових автобусів і чи справді вони всі передані АТП-1.

06.03.2017