Місто купить 100 білоруських і 50 місцевих автобусів.

 

До кінця року у Львові планують закупити 150 автобусів на умовах фінансового лізингу. Депутати погодилися придбати їх у двох виробників – 50 автобусів у ТОВ СП «Електронтранс» та 100 автобусів МАЗ, білоруського виробника, інформує прес-служба ЛМР.

 

«Зараз потрібно закрити одну з найбільших проблем Львова – це транспорт. На сьогодні близько 75% ринку автобусів – це приватні перевізники. Їхній процент виходу на маршрути – 39–43%. Тому нам треба цього року купити 150 автобусів, щоб вирішити питання перевезення мешканців Львова. Один і другий виробник гарантують, що можуть поставити свої партії автобусів у зазначені терміни, тобто впродовж 2018 року», – доповів Геннадій Васьків, заступник міського голови Львова з фінансово-економічних питань.

 

Якщо у ТОВ СП «Електронтранс» буде перевиконання замовлення, то додатково розглянуть можливість закупівлі ще певної кількості одиниць у цього виробника.

 

22 березня депутати Львівської міської ради підтримали ухвалу «Про затвердження Програми закупівлі рухомого складу (автобусів) на умовах фінансового лізингу» та ухвалу «Про надання ЛК "АТП №1" дозволу на закупівлю рухомого складу на умовах фінансового лізингу».

18.04.2018