Нацгвардія та кінологи шукають зниклого львів’янина.

На Київщині посилили пошуки зниклого львів'янина, 25-річного Тараса Познякова, який 4 квітня виїхав зі Львова до Києва разом з попутниками та перестав виходити на зв’язок.

 

До пошуків залучена Національна гвардія та кінологи. Про це сьогодні, 6 квітня, повідомив речник ГУ НП у Київській області Микола Жукович, передає Гал-Інфо.

 

За словами Миколи Жуковича, станом на сьогодні у Київській області відкрито кримінальне провадження за ст. 115 ККУ (Умисне вбивство).

 

«Ми проводимо оперативно-розшукові заходи та  долучили до пошуку кінологів.

 

Вчора ми обстежували лісові масиви, сьогодні  будемо проводити обстеження більш поглиблено із залученням більшої кількості особового складу та допоміжних служб, а саме Національної гвардії і курсантів місцевих навчальних закладів», - розповів Микола Жукович.

 

4 квітня у мережі з'явилась інформація про те, що львів'янин Тарас Позняков на своєму автомобілі марки «Audi A6» поїхав до Києва разом і двома попутниками, які скористались послугами сервісу BlaBlaCar. За 30 км до Києва із хлопцем обірвався зв'язок. Станом на сьогодні у Львівській та Київській областях хлопця оголошено у розшук.

 

Зв'язок із Тарасом Позняковим пропав об 11:45 (4 квітня). Об 11:52 у с. Білогородка камера спостережння зафіксувала його машину. Близько 12:14 -12:18 був у с. Бобриця. Далі слід пропав. Окрім того, у повідомленні зазначається, що на заправці (за 30-40 км до Києва) у машині перебувало 2 людей, а вже у с. Білогородка лише водій.

06.04.2016