ЛК АТП №1 таки уклало договір про закупівлю 10 автобусів з "Електронтрансом".

На підприємстві стверджували, що розраховують на додаткове фінансування з бюджету на 4 автобуси.

 

Як повідомляє інтернет-видання "Наші гроші" з посиланням на "Вісник державних закупівель", 18 вересня цього року ЛК АТП №1 уклало договір про закупівлю 10 великих автобусів з ТОВ "Спільне українсько-німецьке підприємство "Електронтранс". Ціна одного автобусу складає 3,585 млн грн.

 

Нагадаємо, як інформував "Z", 7 вересня цього року ЛК АТП №1 акцептувало конкурсну пропозицію "Електронтрансу", що запропонував комунальному підприємству 10 автобусів за 35,85 млн грн. Пропозицію іншого учасника конкурсних торгів - ТОВ НТП "СТГ Інжиніринг", що пропонувала автобуси марки ЛАЗ за 31 млн грн, відхилили через невідповідність конкурсній документації. У торгах брали також участь ТОВ "МАЗтранссервіс", що запропонувало автобуси за 38,5 млн грн, та ДП "Автоскладальний завод №1" ПАТ "Автомобільна "Компанія "Богдан Моторс"" з пропозицією у 36,5 млн грн. Додамо, що ТОВ "МАЗтранссервіс" на 100% належить ТОВ "Укрпастех", що є офіційним дистриб'ютором трамваїв, тролейбусів, електробусів, комунальних автомобілів та автомобілів швидкої допомоги виробництва підприємств, пов'язаних з "Концерном Електрон" - "Електронтрансу" та "ЕлектронМашу". 

 

До цього часу ТОВ "Спільне українсько-німецьке підприємство "Електронтранс"" ще не виготовляло автобусів. Щоправда, у жовтні минулого року голова правління ПАТ "Концерн Електрон" Юрій Бубес заявив, що у концерні розпочали роботу над їхнім виробництвом. На веб-сайті і концерну, і "Електронтрансу" відсутні згадки про те, що концерн виготовляє автобуси.

 

Як розповідало видання "Твоє місто", поки що в ЛК АТП №1 немає коштів для закупівлі 10 автобусів за ціною 3,85 млн грн, а вистачає лише на 6. Підприємство має на придбання автобусів лише 20 млн грн, але планувало попросити у депутатів міської ради додаткові кошти - 15,85 млн грн. Остання сесія міської ради відбулася 27 серпня, найближча може відбутися лише 30 вересня. На постачання усіх 10 автобусів "Електронтранс" відповідно до договору має 150 днів.

 

25.09.2015