Драмгурток

 

Відтепер на Першій сцені сучасної драматургії Драма.UA гості зможуть не лише спостерігати за читаннями, а й брати у них участь. Організатори запрошують приєднатись до Драмгуртка!

Драмгурток - спільні читання драматургії з глядачами на Першій сцені сучасної драматургії Драма.UA.
На першому Драмгуртку будемо читати п`єсу сучасної польської драматургині Магди Фертач "Trash story". Переклад - Лариса Андрієвська.

Магда Фертач - сучасна польська драматургиня та сценаристка. 
Лауреатка Гдинської драматургічної премії, фіналістка конкурсу Stückemarkt 2012. Дебютувала п’єсою «Курява», відзначеною на конкурсі Радом Відважний, у Театрі ім. Я. Кохановського у Радомі в 2005 р., п’єсу також ставили у Національному театрі у Варшаві.

Наступна п'єса «Абсент» (2005) була поставлена у Театрі-Лабораторії драми у Варшаві режисеркою Альдоною Фігурою. П’єса «Абсент» зайняла друге місце на Фестивалі польських сучасних п’єс R@port у Гдині й отримала відзнаку на конкурсі Міністерства культури на постановку сучасної п’єси.

П’єса «Білі кульки» потрапила до фіналу конкурсу Міністерства культури на постановку сучасних п’єс. Твір «Смерть Калібана» потрапив до фіналу міжнародного конкурсу Stückemarkt та фіналу Гдинської драматургічної премії (2012).

Вхід вільний.

вул. Городоцька 38Перша сцена сучасної драматургії Пон, 02/23/2015 - 18:30

До теми