Дарія ГІРНА

Про зміни на НСТУ і Аласанію, про віру і релігію на UA:Першому: як робилася програма "Світло", розповідає її спецкореспондентка
Нині (4 вересня) в обід до Львова повернулися бійці третього батальйону 24-ї окремої механізованої бриґади, яка дислокується у Яворові. Хлопці воювали в зоні АТО понад два місяці і наразі не відомо, чи повертаються домів через ротацію, чи залишили бойові позиції самовільно. «В Яворів приїдемо і там все скажемо, бо ще не всі приїхали. Другий автобус іде з Луганська», — повідомили вояки, які на кілька хвилин вийшли з автобуса до журналістів та людей, які прийшли їх зустрічати на в'їзді в місто з боку «Галицького перехрестя».  
04.09.14 | Львів |
Революція гідності, зміна влади та війна з Росією стали найпотужнішими каталізаторами змін у житті львівської громади за всю історію незалежності України. Суспільні струси активізували простих львів'ян — люди почали об'єднуватися і створювати осередки громадянського суспільства, які впливають на розвиток окремих сфер місцевого життя та місцевих спільнот.   «Z» зустрівся з активістами, щоб дізнатися про ці зміни в місті.   «Візьми і зроби»  
07.08.14 | Львів |