Допрем'єрний показ фільму Червоний

18 серпня о 19:40 у кінотеатрі Planeta Kino 4DX - Forum Lvivвідбудеться ексклюзивний допрем’єрний показ нового українського фільму Червоний, головну роль в якому виконав львівський актор театру імені Леся Курбаса Микола Береза. Партнери допрем’єрного показу - Lviv Film Commission, Гостинний Дім "Архистратиг" та Кумпель на площі Митній.

Перед показом о 19:00 відбудеться прес-конференція за участі режисера фільму Заза Буадзе, акторів Миколи Берези, Олександра Маврица та інших членів знімальної команди. Показ відбудеться в рамках всеукраїнського промотуру “Червоного”. Загальнонаціональна прем’єра фільму відбудеться в День Незалежності – 24 серпня 2017 року.

Подія показу 

За жанром “Червоний” – історична драма  за мотивами однойменного  роману  Андрія Кокотюхи, який також написав сценарій фільму. “Червоний” створюється за фінансової підтримки Державного агентства України з питань кіно. Це спільне виробництво продюсерського центру «ІнсайтМедіа» (Київ, Україна), кінокомпанії ARTBOX (Вільнюс, Литва) та Одеської кіностудії (Одеса, Україна).

Сюжет стрічки розповідає про героя, який бореться за ідеали вільної України в умовах протистояння ворожому тоталітарному режиму. 1947 рік. У страшну м’ясорубку сталінських таборів потрапляє воїн УПА Данило Червоний, де він мусить пройти крізь пекло і нелюдські умови каторги, переслідування  кримінальних ватажків, підлість, зраду  і відчай. Данило знаходить в собі сили протистояти репресіям начальника табору і робить відчайдушну спробу вирватися на волю, піднявши перше повстання у таборі.

За матеріалами Lviv Film Commision

вул. Під Дубом 7Планета Кіно Форум Птн, 08/18/2017 - 19:40

До теми