Міськрада просить поліцію відкрити кримінальне провадження щодо забудовника.

 

З метою захисту прав та законних інтересів мешканців територіальної громади м. Львова, які вклали кошти у неправомірне будівництво, та захисту своїх прав як власника земельної ділянки, Львівська міська рада звернулась у правоохоронні органи щодо протиправного будівництва компанії «Ірокс».

 

Відповідні листи скеровані міністрові внутрішніх справ Арсену Авакову, прокурору Львівської області Юрію Квятківському, начальнику ГУ Нацполіції у Львівській області Валерію Середі, голові ДАБІ України Олексію Кудрявцеву та директорові департаменту ДАБІ у Львівській області Романові Желиху, повідомили у прес-службі ЛМР.

 

«ПрАТ "Ірокс" протягом багатьох років проводить протиправне будівництво багатоповерхових будинків на вул. Антонича-Майданній, вул. Шевченка, 418, вул. Тернопільській, 42. Таке будівництво ведеться без документів на землекористування, без відповідних містобудівних умов та обмежень, інших дозвільних документів», – ідеться у повідомленні.

 

Відтак Львівська міська рада просить порушити кримінальне провадження щодо керівника ПрАТ «Ірокс», який повністю нівелює вимоги законодавства у сфері будівництва, а також щодо посадових осіб інспекції Державного архітектурно-будівельного контролю у Львівській області (тепер департамент Державної архітектурно-будівельної інспекції у Львівській області).

 

Ознайомитися з картою скандальних забудов Львова можна тут.

09.08.2017

До теми