Національний музей запрошує дітей на тижневий літній табір.

 

Національний музей у Львові ім. Андрея Шептицького запрошує усіх охочих на традиційні «Літні канікули в НМЛ». Заняття триватимуть із 19 до 23 червня (з понеділка по п’ятницю), з 10-ї до 13-ї год., ідеться на сторінці події в мережі Facebook.

 

Групу учасників віком 7-13 років формують до 16 червня. Попередній запис за тел.: (032) 235-88-56; (067) 713-83-04 (10:00-18.00). Контактна особа – Марія Кузьміна.

 

У перший день табору дітей запрошують на тематичну екскурсію «Що таке музей?». Малюки дізнаються все про музейні установи, якими бувають музеї, які функції виконують експозиції, фондосховища та відділи, про роль кожного працівника в музеї. Потому відбудеться інтерактивна гра «Я – музейник». Діти матимуть змогу відчути себе музейними працівниками, створити власний проект виставки і презентації.

 

Також на учасників чекає тематична екскурсія «Ікона Унівської Богородиці», майстер-клас «Ікона на склі», тематична екскурсія «Портрети відомих людей», майстер-клас «Портрет-колаж», тематична екскурсія «Святі воїни», майстер-клас «Підпільний друк бофонів», тематична екскурсія «Пізнай свого покровителя» і майстер-клас «Намалюй свого покровителя».

15.06.2017