18 тисяч домогосподарств отримають виплати за невикористані субсидії.

 

Управління соціального захисту Львівської міськради вже отримало списки домогосподарств, яким виплатять частину невикористаних на субсидії коштів, від надавачів послуг, і до 1 вересня мешканці можуть подати заяву із реквізитами банківських рахунків чи поштових відділень до відділів соціального захисту міста, інформує прес-служба ЛМР.

 

«Вже отримали списки таких домогосподарств від надавачів послуг, і таких осіб є понад 18 тисяч. Всі ці мешканці мають розуміти, що працівники проінформують і через ЛКП чи ОСББ передадуть типову заяву, яку вони повинні заповнити, щоб їм відшкодували ці кошти», – зазначила начальниця управління соціального захисту Львова Наталія Демкович.

 

Частина невикористаної суми субсидії для відшкодування витрат на оплату послуг з газо-, електропостачання для індивідуального опалення перераховується на особовий рахунок одержувача субсидії в банківській установі або виплачується через відділення поштового зв'язку ПАТ «Укрпошта» на підставі списків таких осіб.

 

Перерахування частини невикористаної субсидії на особовий рахунок одержувача субсидії здійснюється структурним підрозділом з питань соціального захисту населення на підставі особистої заяви одержувача, поданої до 1 вересня поточного року. Структурний підрозділ з питань соціального захисту населення повідомляє одержувачу субсидії про необхідність подання зазначеної заяви.

 

Відкриття рахунку в банку, як і вибір самої уповноваженої банківської установи, через які проводяться виплати соціальних допомог та пенсій, здійснюється субсидіантом самостійно. На момент подачі заяви рахунок в банку повинен бути уже відкритим.

05.06.2017