Перинатальний центр реконструюватиме фірма Віталія Антонова.

 

Управління капітального будівництва Львівської облдержадмністрації замовило ТОВ «Будівельна компанія "Прогрестехбуд"» роботи з реконструкції Львівського обласного клінічного перинатального центру на вул. Дж. Вашингтона, 6 у Львові за 82,53 млн грн, інформують Наші гроші з посиланням на сайт публічних закупівель «Prozorro».

 

Підрядник розпочне роботи у травні 2017 року і, згідно з договором, планує закрити проект вже у 2018 році.

 

Йдеться про реконструкцію корпусів А-2, А-3, Б-3, теплових мереж і влаштування дренажу. Графік виконання робіт включає загальнобудівельні роботи, облаштування систем опалення, водопроводу, вентиляції, пусконалагоджувальні роботи тощо. Фінансування проекту робіт загальною вартістю 82,53 млн грн розписане на 12 місяців.

 

Участь в аукціоні взяли три фірми: ТОВ «СВ "Факторіал"», ТОВ «Вінницька будівельна компанія» та переможець ТОВ «БК "Прогрестехбуд"». Учасники зберігали первинні пропозиції впродовж усіх етапів аукціону та не торгувалися. Різниця між пропозиціями становила 0,3-0,4%.

 

ТОВ «БК "Прогрестехбуд"» зареєстроване на ТОВ «ЖБК "Ваш дім"» Віталія Антонова, який також є керівником концерну «Галнафтогаз».

 

Загальна кошторисна вартість реконструкції перинатального центру у 2013 році була затверджена у розмірі 99,7 млн грн. У серпні 2015 року Кабмін збільшив її до 171 млн грн.

 

Однак станом на сьогодні на реконструкцію перинатального центру у Львові за попередньо укладеними договорами реально виділено понад 59,9 млн грн.

15.05.2017