Поліція проводить експертизу речей, знайдених в автомобілі зниклого Тараса Познякова.

Представники поліції Київської області ініціювали проведення низки експертиз щодо речей, вилучених з автомобіля зниклого львів’янина Тараса Познякова, повідомив речник ГУ Національної поліції Київської області Микола Жукович, передає УНН.

 

«Проводяться загальні експертизи по речах, які знайдені в автомобілі. Ми опрацювали весь салон, а зараз встановлюємо, чи є там кров, чи немає, якщо є, то чия вона. Все це буде встановлено», – сказав Микола Жукович.

 

«Експертиза може тривати від одного дня до 3-х, а може і довше. Якщо слідчий не дозволить оприлюднювати наслідки експертизи, то ми їх не оприлюднимо. Адже оприлюднення результатів може вплинути на подальші пошуки зниклого», – сказав речник Київської поліції..

 

Він також підтвердив, що в салоні автомобіля знайдені речі, що допоможуть слідчим піти по сліду зловмисників, причетних до зникнення хлопця.

 

Як повідомляв Z, Тарас Позняков зник дорогою до столиці 4 квітня. У поліції заявили, що його зникнення може бути пов'язане зі спробою зловмисників заволодіти дорогим автомобілем. Кілька днів тому автомобіль львів'янина знайшли в одному з гаражних кооперативів Києво-Святошинського району, власника гаража допитали.

14.04.2016