Двох постраждалих у різанині в центрі міста на День студента виписали з лікарні.

Із лікарні виписали двох студентів, які постраждали у різанині в центрі Львова в ніч на 18-те листопада. Ще один хлопець, який мав найсерйознішу травму - досі під наглядом медиків, стан його здоров’я задовільний. Про це розповів заступник головного лікаря з хірургічної роботи дитячої лікарні на Орлика Федір Осим, передає радіо "Львівська хвиля".

 

«Йому зняли шви, він зараз отримує фізпроцедури. Активний такий, тобто наслідки, можемо сказати, мінімальні. Слава Богу. Але в лікарні буде ще до кінця цього тижня», - сказав Федір Осим.

 

Як повідомляв Z, у ніч зі 17-го на 18 листопада на проспекті Свободи у Львові стались дві криваві бійки, унаслідок яких студент з Івано-Франківщини загинув, а ще троє хлопців потрапили до лікарні.

 

Поліція наступного ж дня затримала двох підозрюваних – жінку та чоловіка, проте відпустила їх. Жінка проходить у справі в якості свідка, а чоловікові оголошено про підозру та відправлено під домашній арешт.

 

Також поліція назвала імена і оприлюднила фото двох інших підозрюваних у нічній різанині.  У розшуку – 26-річний Назар Яблонський та 20-річний Микола Павук.

 

30.11.2015