«Мавка» ТанцТеатру «Життя»

2 та 3 березня о 14.00  дітей Львова запрошують у чарівний світ «Мавки в Країні Світла»

 

 

Після захопливих вистав «Казкова історія на Миколая» та «Незвані гості в Країні Світла» творці цих успішних постановок приготували для дітей нову пригоду — «Мавка у Країні Світла, або Незвані гості-2». Прем’єра музичної вистави відбудеться у перший вікенд весни —  2 та 3 березня — в Палаці залізничників «РОКС» (м. Львів, вул. Федьковича, 54/56).

 

 

Видовищне танцювально-музичне дійство перенесе глядачів у світ, де добро бореться зі злом. У Країну Світла, де у повітрі витають краса й магія. Там діти зустрінуть улюблену героїню Мавку, яка веде боротьбу проти темних сил, оживляючи світло і надію.

 

 

У музично-танцювальній виставі задіяно понад два десятки артистів відомого ТанцТеатру «Життя».

 

«Мавка у Країні Світла, або Незвані гості-2» — вистава, яку цікаво переглядати усією родиною, щоб опісля перегляду поділитися враженнями від побаченого.

 

 

«Під час яскравого дійства на сцені маленькі та юні глядачі, як і їхні батьки, зможуть відпочити й відволіктися від непростих буднів, — каже продюсерка вистави «Мавка у Країні Світла, або Незвані гості-2», народна артистка України Ірина Мазур. — Сучасні діти розуміють дуже багато, адже вони щодня зустрічаються зі страшними реаліями війни, в яких Україна живе уже два роки. Говорити з дітьми про війну треба в різний спосіб — і засобами сценічного мистецтва, зокрема. У нашій виставі Мавка бореться із темними силами, і в її боротьбі оживають світло й надія. Так ми показуємо дітям, що попереду — перемога добра над злом, вселяємо в них віру у краще». 

 

 

Квитки на музичну виставу «Мавка у Країні Світла, або Незвані гості-2»  в «РОКСі» 2 березня та 3 березня  доступні онлайн.

 

 

 

27.02.2024