Сколе

Палац передали на 49 років в оренду Національному природному парку «Сколівські Бескиди»
Ідеться про Володимира Москаля, очільника міськради Сколе, який засуджений на 6,5 років позбавлення волі.
  Як повідомляв Z, суд призначив міському голові міста Сколе покарання у вигляді 6 років 6 місяців позбавлення волі з конфіскацією майна та позбавленням права обіймати посади в органах влади та місцевого самоврядування терміном на 3 роки.   Прокуратура не погоджується із надто м’яким покаранням для чиновника, а відтак оскаржуватиме його в апеляційному порядку, повідомили в прокуратурі Львівської області.  
  Суд визнав міського голову Сколе Володимира Москаля винним в отриманні хабара у 18 тис. грн і оголосив йому вирок – 6,5 років позбавлення волі, повідомляє видання Skole-Today.   Судове засідання відбулось учора, 15 березня. Окрім 6,5 років ув’язнення, суд постановив конфіскувати майно Володимира Москаля. Його спільнику-юрисконсульту присуджено 5,5 років ув’язнення з конфіскацією майна.   Наразі адвокати підсудних не погоджуються з оголошеним вироком та готуються подавати апеляцію протягом 10 днів.  
  Учора, 14 травня, о 07:20 поліція отримала повідомлення від мешканця міста Сколе про те, що на вулиці Героїв Маківки він виявив розтяжку з гранатою, інформує прес-служба поліції Львівщини.   «Експерти-вибухотехніки знешкодили боєприпас, який схожий на гранату РГД-5, і скерували його на експертизу.   Зараз у поліції з'ясовують, звідки там взялась граната і хто причетний до скоєння злочину. Справу кваліфікують як хуліганство», – ідеться в повідомленні.
15.05.17 | Сколе |
  Минув рік, як його не стало, і саме напередодні дня св. Василя Великого хочеться згадати одного з нащадків із славного роду Головацьких, який був схожий на свого святого покровителя усім, окрім бороди. Смиренністю, мудрістю, прагненнями істинного християнина. Йдеться про отця Василя Головацького, постать якого недостатньо відома, але врізалась у пам'ять усім, хто його знав достатньо близько.  
13.01.17 | Сколе |
  Вчора, 14 листопада о 07:33 у м Сколе (вул. Стрийська) в канаві поблизу залізничної колії виявили тіло 49-річного мешканця села Комарники Турківського району, повідомили в департаменті цивільного захисту Львівської ОДА.   Імовірна причина загибелі - переохолодження. Тіло загиблого доставлено до моргу Сколівської центральної районної лікарні.   Як повідомляв Z, у Львові діє пункт обігріву в Центрі нічного перебування на вулиці Кирилівській.
15.11.16 | Сколе |