Трудящі району підхоплюють почин паровозо-ремонтників.


Зобов'язання працівників споживчих товариств

 

Днями при райспоживспілці відбулася нарада працівників сільських споживчих товариств. Учасники якої уважно і по-діловому обговорили звернення паровозо-ремонтників м. Станіслава і накреслили ряд міроприємств щодо покращення роботи.

 

Нарада в своєму рішенні записала: "День визволення Станіславської області від німецько-фашистських загарбників став великим сонцем, під промінням якого повернулось все до життя. Навіки пішло від нас тяжке життя. За щастя повернене нам віддячимо Червоній Армії і її мудрому керівникові тов. Сталіну самовідданою працею. День звільнення зустрінемо новими показниками в своїй роботі".

 

Працівники споживчих товариств включились в соціалістичне змагання за достойну зустріч дня визволення Станіславської області і зобов'язались план другого кварталу по здачі яєць виконати до 1-го липня, до 25 липня виконати місячний план по заготівлі інших сільськогосподарських продуктів, до 15 липня закінчити роботу по укладанню умов з селянами на поставку сільськогосподарських продуктів. З метою відновлення і розширення допоміжних господарств працівники споживчих товариств зобов'язались мати при кожному товаристві не менше 5 квочок та виростити по 2 голови великої рогатої худоби.

 

Виконанням своїх зобов'язань працівники споживчих товариств допоможуть нашій Батьківщині скоріше загоїти рани, нанесені війною, створити міцну продовольчу базу.

 

Ремізова — голова профспілки.

Гарасимів — заготовач ССТ с. Гузіїв.

 

За більшовицькі темпи

21.06.1945

До теми