◦ ◦ ◦ ◦

Почалося правильне навчання. Як довідуємося під Ректорату Підготовчої Філософічної Студії, при Малій Духовній Семінарії, з днем 25-гo квітня ц. р., після великодних святочних ферій почалося правильне навчання в усіх клясах Студії в давнім приміщенні.

 

Ремісники мають зголошувати свій оборот. Львів, 25-гo квітня. Реміснича влада візвала недавно окремих ремісників, щоб вони зголошували в своїх обласних групах загальний оборот. Зголошувати треба на приписаних формулярах, їх треба виповнювати дбайливо й згідно з правдою. Влада вияснює, що ці зголошення не призначені для податкових цілей, іде тут виключно про усталення якнайдокладнішої статистики продукції ремесла, що на її основі можна буде обрахувати участь ремесла в загальній господарці.

 

Закінчення курсу суддів копаного м'яча. Львів, 25-го квітня. В середу, 26-гo ц. м., відбудеться в год. 17-ій в приміщенні УЦК при вул. Парковій 10/ІІ. пов., кімн. 31 кінцева лекція курсу суддів копаного м'яча. Викладатиме інж. В. Хомишинець.

 

Тренінґи копунів міста Львова. Львів, 25-го квітня. Тренінґи копунів міста Львова відбуватимуться в вівтірки та четверги на площі при вул. Стрийській (кол. Чорних). Секціям копаного м'яча львівських спортових товариств слід організувати своїх змагунів на тренінги при повній усіх участі.

 

Львівські вісті

26.04.1944

До теми