Літературна дискусія "Писати про місто"

 

Вузькі середньовічні вулички в центрі та урбанізовані райони Львова надихатимуть ще не одне покоління авторів. Про те як сьогодні творять львівські майстри слова ми поговоримо під час дискусії.

Учасники:
Григорій Семенчук – український поет, публіцист, музикант, культурний діяч. Учасник багатьох літературних фестивалів і перформансів. Має численні публікації в пресі та інтернет-часописах. Директор Місяця авторських читань у Львові. Протягом травня-червня цього року був резидентом у літературній резиденції Вілла Деціус у Кракові (Польща).

Barbara Thériault – професор соціології Монреальського університету. Викладає класичну соціологію і перекладає німецькі фейлетони на французьку мову. Займається журналістською діяльністю. З травня цього року проживає у Львові, досліджує культуру міста та веде про це блог «Міська письменниця Львова». 

Модартор:
Ярина Боренько – політолог, займається питанням освіти з прав людини і демократії. Працює розробником навчальних програм і тренером програми "Молодіжний працівник". 10 жовтня 2015р. написала свій перший допис у Фейсбуці під сіткоміткою #напарафії, запропонувавши саме так розглядати міські процеси.

Партнери: Німецький культурний форум Східної Європи (Deutsches Kulturforum östliches Europa).
Інформаційний партнер: Твоє Місто.

Вхід вільний.

вул. Устияновича 4Urban Бібліотека Пон, 07/09/2018 - 17:00

До теми