Місто оголошує конкурс на облаштування громадського простору на Сихові.

 

Виконавчий комітет Львівської міської ради сьогодні, 20 жовтня, ухвалив рішення про оголошення Всеукраїнського відкритого архітектурного конкурсу на кращу проектну пропозицію щодо облаштування громадського простору на Сихові, повідомляє ІА ZIK.

 

Метою конкурсу є визначення найкращої проектної пропозиції щодо створення громадського простору в центрі Сихова, яка враховуватиме побажання та потреби мешканців та міститиме у собі новий концептуальний зміст комплексу Культурно-освітнього центру ім. О. Довженка та площі перед ним.

 

Для участі у конкурсі автор/авторський колектив має оформити заявку на участь, заповнивши реєстраційну форму. Терміни реєстрації – до 18 год. 17 листопада.

 

До закінчення терміну подачі проектів автор/авторський колектив має подати повний комплект конкурсного проекту (планшети у друкованому й електронному вигляді, пояснювальну записку в електронному та друкованому вигляді, додаткові матеріали (за бажанням) та декларацію авторства) організаторові конкурсу через поштову відправку (з обов’язковою поміткою на конверті «на конкурс "Громадський простір на Сихові"») або особисто за адресою: управління архітектури та урбаністики департаменту містобудування, 79008, м. Львів, пл. Ринок, 1, каб. 405.

 

Останній термін подачі конкурсних проектів – 1 грудня до 18 год.

 

Призовий фонд конкурсу становить 145 000 грн. Визначено три премії за перші три призові місця: 70 тис., 50 тис. і 25 тис. грн відповідно.

20.10.2017