PolskiBus розширює мережу маршрутів, що охопить Стрий, Дрогобич і Трускавець.

 

Польський автобусний перевізник PolskiBus починає партнерську співпрацю з PKS Polonus і відкриває 23 нові лінії. Відтак він збільшить кількість рейсів зі Львова та не омине Дрогобич, Трускавець і Стрий, повідомляє Lowcostavia.com.ua.

 

Також у переліку нових напрямів – Калінінград.

 

Завдяки новому партнеру польського автобусного перевізника рейси зі Львова до Варшави чи Любліна виконуватимуть п’ять разів на день. Квитки в продажу на сайті PolskiBus.com на нові рейси з 1 квітня.

 

Рейси зі Львова будуть обслуговувати автобуси PKS Polonus у співпраці з українським партнером East West Eurolines (АТП Львів).

 

«Я переконаний, що Львів і Калінінград будуть бестселером літнього сезону», – говорить Пйотр Погоновскі, директор з маркетингу та комунікації PolskiBus.com.

 

У рамках нових 23-х ліній пропозиція платформи Polskibus.com збагатиться аж 66-ма цікавими місцями по всій Польщі. Мандрівники зможуть вибратися до унікальних туристичних пунктів, як-от Північна-Здруй, Старий Санч, Шклярська Поремба, Ольштин, Руцяне-Ніда або Кудова-Здруй та багато інших міст, серед яких Грудзьондз, Іновроцлав, Сохачів, Козеніце, Клодзько, Зволєнь, Ілжа, Пшасниш, Плоньск, Стараховіце, Пйотркув Трибунальський, Белхатів, Томашів-Мазовецький, Ґолдап, Душники-Здруй, Цепліце Шльонске-Здруй чи Рипін.

 

Як повідомляв Z, у жовтні 2016 року PolskiBus у співпраці з фірмами Ideal Travel та Fortuna Reisen забезпечив сполучення між 18-ма містами у Польщі та 7-ма містами в Україні.

24.03.2017