На виборах проголосували менше 50% виборців.

 

Учора, 18 грудня, у 7 новостворених об’єднаних територіальних громадах в Івано-Франківській області відбулися вибори. У них взяли участь 47,95% громадян, які мають право голосу, інформує громадянська мережа Опора.

 

Так, в Долинському районі, де вибори відбулись у Витвицькій сільській громаді, на дільниці прийшли 70% виборців, у Галицькому районі (Більшівцівська сільська громада) – 64%, у виборах до Тлумацької міської громади взяли участь 48% мешканців, до Матеївецької сільської громади на Коломийщині – 47%, у Косівському районі (Космацька сільська рада) – 44%, у П’ядицькій та Нижньовербізькій громадах на Коломийщині – 38 і 35% відповідно.

 

За даними попереднього підрахунку голосів, інформує газета Наш Космач, в Космацькій ОТГ, де проголосували менше 3 тис. виборців, перемагає представник ВО «Батьківщина» Дмитро Бербеничук.

 

Разом з тим, результати паралельних підрахунків голосів свідчать, що головою Матеївецької ОТГ на Коломийщині стане депутат облради також від ВО «Батьківщина» Петро Книшук, повідомив у соцмережі Facebook депутат Надвірнянської районної ради Андрій Карманський. За паралельними підрахунками Петро Книшук набрав 65% голосів.

19.12.2016

До теми