Колишні депутати привласнили ділянки, виділені учасникам АТО.

На Львівщині міськрада Старого Самбора попереднього скликання надали земельні ділянки, призначені для учасників АТО, самим депутатам і місцевому прокурору, заявив голова місцевого районного осередку партії УКРОП Віталій Вовчик, передає Zaxid.net.

 

Незаконну ухвалу про виділення землі депутатам і прокурору підтримали депутати попереднього скликання і лише зараз їхні наступники виявили документи, що підтверджують привласнення земельних ділянок, призначених для учасників АТО.

 

За словами Віталія Вовчика, оборудку із міською землею провів попередній голова міськради Старого Самбора Іван Грисьо незадовго до завершення своєї каденції.

 

«Землю вже отримали і навіть встигли виготовити документи на її приватизацію: районний прокурор, чоловік заступниці міського голови, племінник дружини мера Старого Самбора,  секретар міськради,  донька голови земельної комісії та сини двох депутатів», – розповів Віталій Вовчик.

 

Новообрана міська рада Старого Самбора, за його словами, уже прийняла рішення про звернення до суду щодо скасування рішення про надання семи земельних ділянок родичам колишніх депутатів і прокурору району.

03.02.2016

До теми