Естетична діагностика життя

 

Львівська мистецька галерея Shum Gallery запрошує долучитися до благодійного онлайн-аукціону "Горизонт", який відбувається в рамках виставки Юрія Смольського.

 

 

Метою благодійного онлайн-аукціону "Горизонт" є підтримка спецпідрозділу "Кракен", який активно захищає наші землі у Харківській та Донецькій областях і зараз потребує допомоги для закупівлі FPV дронів. Щодня бійці спецпідрозділу "Кракен" ризикують своїм життям заради нашої свободи. Кожен внесок допоможе наблизити перемогу та забезпечити їх необхідними ресурсами для ефективної боротьби. Не змарнуйне змоги долучитися до важливої справи та підтримати наших героїв.

 

Мета — 200 000 грн, які будуть спрямовані на придбання FPV дронів.

 

Лоти — десять унікальних рисунків Юрія Смольського.

 

 

Юрій Смольський – художник, який уникає одноманітності в стильовому виразі малярства чи графіки, натомість мислить категорію цілісної структури. В такій стратегії пошуку значення мають найменші деталі композиції чи несучої образ пластичної форми. Звичайний олівцевий графіт став для митця інструментом, яким він здійснює процедуру естетичної діагностики Життя в найскладніших переплетеннях Духу – творчого та руйнівного – в загальному балансі людських цінностей.

 

Як взяти участь:


Аукціон триватиме до 16 червня. Усі бажаючі можуть зробити ставки на улюблені лоти та змагатися за можливість стати власником ексклюзивних творів мистецтва, водночас роблячи важливий внесок у спільну справу.

 

Інші способи допомоги:


Якщо ви не маєте змоги взяти участь в аукціоні, але все одно хочете підтримати ініціативу, ви можете зробити донат за цим  посиланням або скористатися номером карти банку:
5375 4112 1825 0681

 

Разом ми сильніші!

05.06.2024