«Посеред бурі 2.0» 

«Посеред бурі 2.0». 2-16 грудня. PM Gallery

 

 

У цей передріздвяний час  дорогі благодійники, є дуже гарна нагода підтримати наших воїнів  і отримати навзаєм не тільки їх захист нашого мирного життя і можливості святкувати Різдво у себе вдома, а ще й чудові твори сучасних художників до своєї колекції.

 

В лютому цього року Українська асоціація галеристів разом з художниками вже зібрала більш ніж 400 000 грн. для двох бригад ТРО на фронті завдяки благодійному розпродажу творів на виставці «Посеред бурі».

 

Оскільки добра справа має бути продовжена, Українська асоціація галеристів вирішила організувати ще одну благодійну подію до Різдвяних свят, «Посеред бурі 2.0». Цього разу, спільно з благодійним фондом @zavzhdyua "Завжди Україна”, вони підтримують два великі та важливі збори:

на 6 автомобілів для 1-го механізованого батальйону “Вовки Да Вінчі” та  на 5 автомобілів 540-го зенітного ракетного Львівського полку імені гетьмана Івана Виговського.

Кожна з цих військових частин своєю титанічною працею дає змогу працювати і нам: “Вовки да Вінчі” штурмують на фронті, а бійці ППО з 540-го полку бережуть наше небо в тилу.

 

Пропозиція від Асоціації галеристів це близько 70-ти мистецьких творів на виставці у львівській галереї PM Gallery (вул. Коперника,17 у приміщенні Палацу Мистецтв). Ці твори були надані самими галеристами, з їхніх приватних колекцій, та художниками, які долучаються до благодійності. 100% зібраних коштів буде спрямовано фонду «Завжди Україна»!

 

Як відбувається ця благочинна подія:

 Офлайн:

Ви можете відвідати виставку в PM Gallery з 2-16 грудня 2023. Обрати собі твір, переказати його вартість:

Прямий лінк на оплату тут .

Надіслати квитанцію на електронну адресу: infopmgallery@gmail.com

І стати щасливим власником мистецького твору за цей донат.

Онлайн:

Ви можете переглянути каталог , обрати вподобаний твір, переказати його вартість (прямий лінк на оплату тут).

Надіслати квитанцію на електронну адресу: infopmgallery@gmail.com

Зателефонувати в PM Gallery: +380962945838 і домовитись про те, яким чином ви заберете своє надбання. І стати щасливим власником мистецького твору за цей донат.

Своїм внеском ви наближаєте нашу перемогу!

 

 

01.12.2023