Наповнюй банк крові — наповнюйся культурою!

У Львові стартує акція «Наповнення»: заклади культури Львова пропонують відвідування своїх подій у подяку за донорство крові для військових та цивільних



«Наповнення» є ініціативою Інституту стратегії культури, що втілюється спільно зі Львівською міською радою, Першим медичним об’єднанням Львова та міськими інституціями культури. Ця акція є відповіддю культурної спільноти Львова на непрості виклики часу і має на меті звернути увагу громадськості на нестачу запасів у Банку крові та мотивувати донувати кров для військових та цивільних.



Інституції, які відгукнулися на акцію і зголосилися до співдії : театри «І люди, і ляльки» та «Слово і голос», театр Лесі Українки, театр імені Леся Курбаса, Перший театр, Львівський театр ляльок; Львівський органний зал і музичний майданчик Нижній зал; музеї «Територія терору», Музей Соломії Крушельницької, Музей Станіслава Людкевича, Дім Франка, Музей народної архітектури і побуту, а також «Я Галерея» у Львові. До того ж, в рамках брифінгу та запуску акції, представники і представниці інституцій-партнерів також задонували кров у міському Банку крові.



На вибір донаторів і донаторок чимало цікавих заходів — це вистави, виставки, музичні події і екскурсії, як-от проєкт «Lemberg Style» Влодка Костирка, концерти гуртів FIGI, Пиріг та Батіг, вечори Вівальді та Баха, театральні вистави для дітей і дорослих та ін. Важливо також, що чи не всі квитки є на двох, а то й на більшу кількість осіб. Акція триватиме з 21 лютого по 7 березня у Міському банку крові на вул. Миколайчука, 9. Передбачається, що ця акція стане доброю практикою і на довший період!



Деталі участі тут.

21.02.2023