Всевсвітня краса  як сила незламності

 «Міс Україна Всесвіт»-2022 Вікторія Апанасенко стала амбасадоркою  ООН

 

 

«Міс Україна Всесвіт»-2022 Вікторія Апанасенко підписала Меморандум про співпрацю з Мережею Глобального договору ООН в Україні. Вона стала першою Амбасадоркою напрямку «Мир» української Мережі Глобального договору ООН.  

 

Окрім цього Мережа Глобального договору ООН також активно розвиває екологічний, економічний та соціальний напрямки. Ініціативи ООН різного спрямування також підтримують всесвітньо відомі зірки, зокрема Ніколь Кідман, Девід та Вікторія Бекгеми, Ема Вотсон, Енн Гетуей, Кеті Пері, Бен Стілер, Лайам Ніссон, Лайонел Мессі, Серена Вільямс та багато інших.

 

«Мир та справедливість» – це одна із Цілей сталого розвитку ООН. Боротьба за мир  – ось на що сьогодні спрямовані зусилля всіх неурядових та державних організацій України, а також багатьох бізнесів та волонтерів.

 

Вікторія підтримує діяльність організації у гуманітарному напрямі та наголошує на важливості проєктів ГД ООН в Україні для подолання наслідків російської агресії. «Кожен українець зараз робить усе можливе заради миру й безпечного майбутнього нашої країни. З початку повномасштабного вторгнення я працюю волонтеркою й на власні очі бачу, як війна вбиває, скалічує долі, руйнує будинки. Та незважаючи на все, українці вірять у майбутнє незламної, вільної та інноваційної України. Саме тому важливо підтримувати людей, щоби вогонь віри в них не згасав», – переконана Вікторія.

 

 

Також Вікторія вирішила підтримати ще один проєкт Глобального договору ООН в Україні під назвою Mental Help. Це спеціалізована онлайн-платформа, яка допомагатиме у відновленні ментального здоров’я українців. «Ми маємо зробити все можливе, щоб знизити рівень психологічного тиску на українців та допомогти їм відновити ментальне здоров‘я. Саме тому я вирішила підтримати проєкт Mental Help, мета якого – надати безкоштовні психологічні послуги людям, які постраждали від війни. Це дієвий інструмент, який допоможе українцям повернутись до повноцінного життя», – наголошує Вікторія Апанасенко.

 

Воєнна агресія росії завдала непоправних фізичних й, тим більше, психологічних травм українцям. За даними Міністра охорони здоров’я, 15 000 000 українців потребують психологічної допомоги. Серед них, і діти, і дорослі, і люди літнього віку. На жаль, не всі українці можуть дозволити собі оплатити послуги професійного психолога, але всі вони заслуговують на психологічну підтримку й піклування. На онлайн-платформі Mental Help зібрано команду фахових психологів, які готові працювати з усіма українцями, що відчувають психологічні наслідки війни.

17.09.2022