Львів/Нью-Йорк

Твір Турецького увійшов у сектор майстрів світового кубізму на рівні з Пабло Пікассо, Полем Сезаном та Андре Лотом.
На сцені славетного Карнегі Голу виступив Академічний симфонічний оркестр Львівської національної філармонії імені Мирослава Скорика. В рамках двомісячного турне колектив влаштував концерт у провідному залі Америки, повному глядачів.
У штаб-квартирі нагадали про попередні резолюції щодо територіальної цілісності України й наголосили, що позиція залишатиметься незмінною.
У січні цього року у львівському видавництві «Піраміда» вийшла друком нова літературна антологія «П‘ять Америк». Вона представляє поезіі п‘ятьох літераторів, що живуть в Америці та вперто пишуть українською. Це Юрій Лазірко, Марія Шунь, Оксана Луцишина, Юля Косівчук та Роксоляна Вірлан. Автором проекту є Василь Ґабор, упорядником антології – Марія Шунь, автором обкладинок та ілюстрацій до кожної добірки – Юля Косівчук із Каліфорнії. Книга незабаром з'явиться по книгарнях!  
  Компанія MEEST-America, Inc. спільно із ЛОО «Українське товариство охорони пам’яток історії та культури» започатковує проект «Порятунок друкованої (книжкової) культурної спадщини». Книжки, поштівки, постери, мапи із приватних бібліотек та збірок, які шукають нових господарів, можуть бути передані у дитячі, сільські, наукові університетські бібліотеки, інформує сайт photo-lviv.in.ua.