ФЕДОТ: Концерт пам'яті

 

Вечір пам’яті Федота - це музичний марафон та концерт зі знаковим лайн-апом, створений низкою людей та колективів, які хочуть переосмислити та зберегти пам’ять про творчість франківського музиканта Федота (Андрія Федотова). В цей вечір в Парасольковому цеху на ревіталізованих площах Промприлад.Реновація буде грати хороша музика, демонструватимуться особливі мультимедійні матеріали та говоритимуться важливі слова. А що найважливіше - це буде майже 6 годин того музичного Івано-Франківська, на формування якого вплинула творчість та особистість Федота. 

ПРО ФЕДОТА:

Федот (Андрій Федотов) - український музикант та радіоведучий, вокалість та один із засновників гурту Familia Perkalaba та інших музичних колективів («Перкалабські придатки», BuhNay (Бухнай), Ґоґодзи Ґанскі). 2 квітня 2017 року Федот помер в Івано-Франківську. 

ПРО ЛАЙН-АП:

В цей вечір для вас, для Федота та для себе гратимуть:
- Шотурма і Юрців
- Lumara.Urban
- Рура
- Орбахоса
- KONADA
- Ґоґодзи Ґанскі
- Пенсія
- Familia Perkalaba

Ведучим концерту буде Ярема Стецик. Протягом вечора до Яреми можна звертатися за “вільним мікрофоном” - це буде можливість поділитися своїми думками з залом в перерві між виступами різних музичних колективів.
В просторі працюватиме імпровізований бар та буфет. На концерт не можна приносити власні алкогольні напої, проте вітаються власні продукти харчування, каремати та ковдри.

ПРО КВИТКИ:
Квитки можна придбати дещо дешевше в передпродажу (онлайн чи оффлайн) або дещо дорожче в день проведення концерту на вході:
- попередній продаж - 80 грн. на сайті concert.ua або в концертній касі в Dazzle (Незалежності 34). 
- продаж в день концерту - 100 грн. на вході (сходи біля прохідної в “Промпридад”)
Квитки покривають вартість технічної складової концерту. Всі гурти та партнери концерту працюють на благодійних засадах. 

ПРО ІНІЦІАТОРІВ, ОРГАНІЗАТОРІВ ТА ПАРТНЕРІВ:
Ідея концентру народилася серед друзів та колег Федота та реалізується ними. Всі запрошені гурти є дотичними та/або близькими до творчості Федота та виступають на благодійних засадах. 
Своїми послугами та внутрішніми ресурсами підтримують концерт також Ініціатива ЦСМ - Центр сучасного мистецтва Івано-Франківська та Перша сімейна ресторація Мулярових. Promprylad.Renovation надає приміщення, а Агенція освітніх та культурних івентів ІНШІ забезбечує загальний продакшн.

вул. Сахарова 23Промприлад Суб, 04/14/2018 - 17:00

До теми