Таксисти влаштували стрілянину біля залізничного вокзалу.

 

У Львові на вулиці Чернівецькій патрульні затримали двох таксистів-хуліганів за стрільбу з травматичного пістолета. З’ясувалось, що це не перший інцидент за участю затриманих, інформує прес-служба патрульної поліції Львова.

 

«Сьогодні, 11 травня, близько 1-ї год. на телефон "гарячої лінії" 102 надійшло повідомлення про те, що на вулиці Чернівецькій невідомі особи стріляють із пістолета. Патрульні прибули на місце та побачили двох осіб, які перебували в стані сильного алкогольного сп’яніння. Чоловіки поводилися агресивно», – ідеться у повідомленні.

 

Інспектори провели поверхневий огляд чоловіків та виявили в одного з них пістолет. Натомість порушник почав кричати, що це не його пістолет, а йому його підкинули патрульні. На місце викликали слідчо-оперативну групу. За попередньою інформацією, вилучений був травматичний пістолет для відстрілу гумових куль.

 

Патрульні встановили особи чоловіків, ними виявилися 28-ми та 30-річний мешканці Львова, які працюють на цій вулиці таксистами. Крім того, на чоловіків склали протокол за ст. 173 (Дрібне хуліганство), оскільки вони порушували громадський порядок та вживали нецензурну лайку. Цих таксистів вже неодноразово притягали до відповідальності за хуліганські дії. Подальшу долю чоловіків будуть вирішувати слідчі Залізничного відділу поліції.

11.05.2017

До теми