◦ ◦ ◦ ◦ ◦

Хліборобська Палата у Львові — реферат Пасічництва улаштовує курси для знавців хворіб бджіл. Перший курс відбудеться у Львові від 24-го до 27-го березня ц. р. Такі курси будуть згодом улаштовані в усіх містах Галичини.
Збори ремісників. В неділю, 1-го березня 1942 р., в год. 10-ій ранку відбудуться в залі кінотеатру "Космос" у Львові, Шіценпляц (Стрілецька площа) ч. 17 (будівля бувшої Ремісничої Палати) загальні збори арійських ремісників м. Львова. Приявність усіх ремісників конечна. Просять явитися точно з уваги на те, що в год. 10-ій заля буде вже закрита.
Стінний календар. На мурах міста появився стінний календар п. н. "Календар першого року визволення". Цей календар багато ілюстрований образками життя німецьких селян.
Пробний алярм. Завтра, в суботу, 28-го лютого, в 10-ій год. ранку буде переведений пробний алярм, при застосуванні фабричних сирен і мегафонів. Підчас алярму публичний і господарський рух буде продовжуватись і населення не потребує придержуватися приписів про протилетунську оборону.
Переглянути пошкодження. Всі власники домів чи домоуправителі повинні з приходом відлиги замкнути головний кран допливу води та переглянути водопроводи, чи вони не пошкоджені через морози. Кран можна відкрити щойно тоді, коли стверджено, що нема та не загрожують пошкодження водопроводів.

27.02.1942

До теми