Музичні імпровізації у Jam Factory

Акустично-електронний концерт OLEH PASHKOVSKYI & MICHAEL BALOG у Jam Factory Art Center

 

7 липня в Jam Factory Art Center Михайло Балог (MANU) та Олег Пашковський пропонують зануритися в потік музичної імпровізації на акустично-електронному концерті.

 

 

 

Олег Пашковський — київський піаніст-клавішник та композитор. Різносторонній музикант, який багато експериментує та виступає переважно з авторськими проєктами. Його гра межує з джазом та електронною музикою з використанням елементів класичної та рок-музики. Брав участь у різноманітних фестивалях з такими колективами, як New Brain Trio (спільний альбом “Stratum”), BUDU band та у складі інших колаборацій.

 

Михайло Балог (MANU) – мультиінструменталіст, композитор і засновник музичної школи Vedel School у Львові. Джазовий саксофоніст та автор електронного проєкту, що звучав у соборах, лофтових локаціях і храмах. Як сольний виконавець Балог брав участь в фестивалях JazzBez, Leopolis Jazz Fest та інших.

 

Музикантів поєднує насичений спільний досвід гри на фестивалях та численних джем-сейшнах, де вони розробили та розвинули концепцію спонтанної імпровізації, з використанням строкатого інструментарію.

 

Схожу концепцію Олег Пашковський та Михайло Балог застосують на концерті у Jam Factory Art Center, де підготовлені фрагменти будуть міксуватися з імпровізаціями.

 

7 липня о 19:00 (open door з 18:20)

Львів, вул. Б. Хмельницького, 124, зал Авдиторія

 

Про концерт в соцмережах: тут   і тут .

05.07.2024