Клініка зцілення зламаного серця. Прем'єра

Перформанс для 6 глядачів. Jam Factory Art Center презентує камерну постановку "Клініка зцілення зламаного серця" у березні

 

5,6,7 березня Jam Factory Art Center запрошує на прем'єру учасницького перформансу "Клініка зцілення зламаного серця". Це камерний імерсивний перформанс, в якому перформерки зустрічаються із учасниками/цями та діляться саморобними способами емоційної стабілізації через історії, фізичні практики, чуттєві досвіди тощо.

 

 

 На кожен показ запрошують лише шість глядачів та глядачок. Це мистецьке дослідження близькості з іншим, яке фокусується на особистих способах турботи про себе в умовах сценографічної камерності.

 

«Наша «клініка» — це про дослідження таких собі саморобних способів резильєнтності, тобто стійкості й самотурботи в часи, коли здається, що світ закінчився, а серце зламалася. Іммерсивність перформансу означає, що ми намагаємося занурити учасників і учасниць у досвід через сценографічну камерність, інтимність співбуття з перформерками. Учасницький формат тут про органічну й дуже делікатну взаємодію з досвідами й потенціал діалогу, а не про обов’язковість чи нав’язливість» ,— коментує Вікторія Миронюк, авторка концепції та драматургиня.

 

Вікторія Миронюк – режисерка, міждисциплінарна мисткиня, перформерка.

 

У своїй художній практиці Вікторія Миронюк працює над різними проєктами на перетині перформативних, учасницьких та візуальних мистецтв, які досліджують питання ритуальних структур, їхні межі та потенціал. 

 

 

Коли: 5,6,7 березня, 17:00, 18:00, 19:00, 20:00

Локація: вул. Б. Хмельницького, 124, простір Авдиторія

 

Команда перформансу:

Вікторія Миронюк – авторка концепції та драматургиня

Даша Чечушкова – авторка візуального рішення

Перформерки – Тетяна Шатілова, Наталія Мазур, Марина Наумчук, Софія Ленартович, Єпіфанова Аліса

Текст – Тетяна Шатілова, Наталія Мазур, Марина Наумчук, Софія Ленартович, Єпіфанова Аліса та Вікторія Миронюк

Катерина Дрозд – дизайн постера

Влад Білоненко – продакшн менеджер

Марія Косійчук – проєктна менеджерка

03.03.2024