Масим МУЛЯР

Повітряний інцидент поблизу турецько-сирійського кордону можна вважати поворотним пунктом у реґіональному конфлікті. Туреччина не просто збила російського бойового літака, вона знищила всі так ретельно вибудувані плани Кремля з повернення у велику політику через сирійський чорний хід.    
Один з найбільших у світі інвестиційних банків, Goldman Sachs Group Inc. припинив роботу фонду БРІК, що інвестував в Росію, Бразилію, Індію та Китай. Фінансова організація пояснює, що основною причиною такого рішення стала збитковість фонду. Що це означає практично? Лише те, що проект БРІКС довів свою нежиттєздатність і тепер його вирішили закрити.    
14.11.15 | Нью-Йорк |
Прем'єр-міністр Македонії Нікола Груєвський відправив у відставку міністра внутрішніх справ, міністра транспорту і начальника розвідки. Звільнення силовиків безпосередньо пов’язане зі спробою захоплення терористами міста Куманово. У цьому контексті важко не зауважити певну схожість між минулотижневими подіями в Македонії та минулорічними – в Україні, коли стрілкови-гіркіни почали перші штурми райвідділків на Донбасі.    
13.05.15 | Македонія |