Львів-Перемишль

Три людини загинули, 9 – серйозно травмовані. Компанія, що організувала поїздку до Відня, відмовляється коментувати подію. Водія затримала прокуратура.
Цей, 2018-й, рік особливий для українців і поляків тим, що обидві наші держави проголосили незалежність рівно 100 років тому. При такій нагоді можемо привітати одне одного.
155 років від дня народження драматурга, публіциста, редактора, літературного критика, театрального та громадського діяча, політика, педагога Григорія Цеглинського.
У 2015 році українці, які їздять на закупи в Підкарпатське воєводство Польщі (Перемишль, Ряшів), купили там товарів на понад 2 млрд злотих, повідомили польські митники, передає rzeszow.tvp.pl.   За даними митників, у рамках малого прикордонного руху, українці звертаються за поверненням ПДВ після купівлі продуктів, телевізорів та будівельних матеріалів.   Найбільше звернень на повернення зареєстровано митниками в пункті пропуску Медика-Шегині.
  РКР Intercity, польський залізничний перевізник, анонсував на з 13-го грудня запуск нічного експресу Варшава-Львів (через Краків). Одночасно анонсовано відновлення сполучення з Львова з Перемишлем — міжнародний швидкісний потяг. Залізничне сполучення між двома прикордонними містами було скасоване кілька років тому.