День неспішного мистецтва у Львові

 

За статистикою, під час відвідин музею люди тратять лише 8 секунд на твір мистецтва.
День неспішного мистецтва – це подія, яка відбувається щороку в цілому світі, коли музеї створюють умови для того, аби відвідувач зміг присвятити одну годину на повільне, вдумливе споглядання до 5-ти експонатів.

Цього року Україна долучається до цього свята.
14 квітня о 12:00 музеї в різних містах України запрошують сповільнити шалений темп.

Відділ "Європейського мистецтва 19-21 ст." ЛНГМ запрошує неспішно оглянути запропоновані нами експонати та, за Вашим бажанням, побесідувати про них. Вхід у музей з 12.00 до 13.00 безкоштовний.

Дім Франка підготував кілька експонатів, які обов’язково будуть вам цікаві і ви захочете знати про них більше. Готова вам у цьому допомогти наукова працівниця Музею Івана Франка, завідувачка експозиційного відділу Віола Чернієнко.

Історичний комплекс Національного музею у Львові ім. Андрея Шептицького, експозиція „Українське мистецтво ХХ століття” (вул. Драгоманова, 42) пропонує вхідний квиток на час акції - 50% від звичайної вартості: 20 грн. (10 грн. – пільговий)

Національний музей у Львові імені Андрея Шептицького також обіцяє під час години неспішного мистецтва вхід до музею за пів ціни від вартості квитка (пр. Свободи, 20).

Музей модерної скульптури Михайла Дзиндри для глибшого пізнання творчості Михайла Дзиндри на розгляд гостей представить 3 скульптури та картину. У музеї 807 скульптур, серед цієї великої кількості робіт вибрані три - чому?! Глядачі самі зроблять свої висновки.

 

різні локаціїмузеї міста Суб, 04/14/2018 - 12:00

До теми