Чільний представник "Слуги народу" виправдовується за виклик повії на засіданні ВР.

 

Голова парламентського комітету зі закордонних справ Богдан Яременко (фракція "Слуга народу") заявляє, що його переписка з невідомою абоненткою про платний секс була провокацією, спрямованою проти папараці, котрі допікають народним обранцям своїми фотооб'єктивами.

 

  

 

Про це Яременко написав на своїй сторінці у Facebook, виправдовуючись через пікантну переписку у сесійній залі.

 

"Після того, як кілька колег по фракції стали жертвами любителів підглядати і читати через плече, ми застосували певні запобіжні заходи і тепер знаємо, коли «журналісти» підглядають в наші телефони. Отримавши такий сигнал, я вчинив учора провокацію та дозволив сфотографувати сфабриковане «листування». Це спрацювало. Мисливець за паленими фактами сфотографував те, чого немає", – написав депутат.

 

Яременко закликав не вірити усьому, що публікують у медіях.

 

Напередодні інтернет-видання "Букви" опублікувало фото переписки Яременка з невідомою абоненткою про платний секс. Переписка відбувалася на базі інтернет-сайтів для побачень. Голова комітету переписувався з надавачкою послуг прямо під час голосування.

 

 

Яременко: Умови зустрічі з тобою?

Дівчина: Місце твоє. Секс захищений, класика і орал. Анальний – табу. Година – 100$. Дві години – 150$. На ніч не залишаюся. Побажання можна.

 

Раніше Богдан Яременко так само переконливо пояснював, яким чином він перетворився із противника "мінських угод" на їхнього апологета й чому треба відмовитися від конфліктогенної риторики проти Росії.

 

30.10.2019