Містянам презентують повне електронне видання спадщини Патріарха Йосифа Сліпого.

 

Унікальне електронне видання з усіма творами Патріарха Йосифа Сліпого та журналу «Богослов’я» нещодавно вийшло у світ під патронатом римського товариства «Свята Софія». Уперше диск презентували у Філадельфії 13 листопада 2016 року з нагоди п’ятиріччя Центру студій спадщини Патріарха Йосифа Сліпого. Днями його презентуватимуть в Івано-Франківську, пише Фіртка.

 

30 листопада до Івано-Франківська прибуде о.Марко Семеген, президент Релігійного товариства «Свята Софія» для українців-католиків (м. Рим). Він і презентуватиме видання.

 

18 томів творів «Opera Omnia» Патріарха Йосифа – це всі видання його наукової спадщини, що побачили світ протягом діяльності Українського католицького університету імені Климента Папи в Римі.

 

Щоби зробити цю спадщину доступною для сучасного дослідника, римське товариство «Свята Софія» за підтримки товариства «Свята Софія» в США ініціювало електронне видання «Творів». Окрім цього, до диску ввійшли всі видання журналу «Богослов’я», видані в Римі під керівництвом самого Патріарха Йосифа.

 

Презентація розпочнеться 30 листопада о 17:30 в приміщенні Івано-Франківської духовної семінарії.

28.11.2017