Ніна та Сергій Резніченки: Львів – Париж

У березні в Українському культурному центрі (Centre culturel de l`Ambassade d`Ukraine, Париж) і в львівській галереї «Зелена канапа» водночас відбуватимуться виставки живопису та рисунку подружжя Ніни та Сергія Резніченків, в Парижі ще й спільно з донькою Катериною.

 

 

Напівабстрактні квіти, жінки і інтер’єри, що перетікають у живописні нагромадження тканин  і розчиняються у фоні як у піні морській. Смачне місиво олійної фарби з пастозним мазком, патьоками і лісируванням, структурною і тональною амплітудністю і кольоровим контрастом.

 

 

"Резніченків дуже люблять. Їх твори чудово вписуються в інтер’єри і додають гедоністичного настрою. То ж ця виставка – чудова нагода відволіктись на мить споглядання від проблем сьогодення і насолодитися життям з мистецтвом",  – запрошує відвідати виставку малярських творів подружжя Резніченків засновниця галереї "Зелена канапа" Олеся Домарадзька.

 

Відкриття виставки відбудеться 5 березня о 18.00 у Львові, 

Години роботи виставки 12-19.00, крім понеділка. 

Вхід вільний. 

 

 

Довідка:

 

Ніна Резніченко народилася у Чернівецькій області (1973). Закінчила училище прикладного мистецтва у Вижниці. З 1996 року бере участь у виставках. Членкиня Спілки художників України. Перша персональна виставка художниці відбулась в 2007 році в галереї Зелена канапа. Роботи знаходяться у приватних колекціях багатьох країн.

 

Сергій Резніченко народився на Черкащині (1968), закінчив вище художньо-промислове училище ім. Віри Мухіної у Санкт-Петербурзі (спеціальність — монументальний живопис).Член спілки художників України. Викладач живопису Львівської національної академії мистецтв. З 1992 року бере участь у виставках. Роботи знаходяться у колекціях Львівської картинної галереї, Львівського Національного музею, Львівського Палацу мистецтв, Музею сучасного мистецтва у Києві, а також у приватних колекціях багатьох країн.

02.03.2024