Володимир Гройсман пообіцяв міській раді ділянку під сміттєпереробний завод.

 

Прем'єр-міністр Володимир Гройсман пообіцяв Львову виділити землю під сміттєпереробний завод з тим, аби міська влада збудувала комплекс протягом 6 місяців. Про це глава уряду повідомив у своєму Twitter.

 

«Нова ділянка буде виділена Львову для нового сміттєпереробного комплексу. Міська влада візьме зобов'язання створити полігон за 6 місяців», - повідомив Володимир Гройсман.

 

У свою чергу, міський голова Львова Андрій Садовий під час засідання обласної комісії з питань ТЕБ і НС щодо вивезення твердих побутових відходів заявив, що міська рада обрала б ділянку під новий полігон ТПВ на території Яворівського ДГХП «Сірка», інформує прес-служба ЛМР.

 

«Нам потрібен новий полігон. І я вітаю ініціативу обласної адміністрації стосовно ділянок, які передбачають розміщення сміттєпереробних комплексів з існуючими полігонами. Якщо б була можливість з цих трьох ділянок одну, а саме ділянку на території колишніх гірничо-хімічних підприємств – Яворівського ДГХП «Сірка», передати для міста Львова, я був би щиро вдячний.

 

Тому, якщо б була виділена земельна ділянка з усіма необхідними документами, також ще й долучилося Міністерство екології – ми б вирішили проблему з твердими побутовими відходами у Львові», - наголосив Андрій Садовий.

27.01.2017