Львівські IT-компанії потрапили у сотню найкращих аутсорсерів світу.

 

До переліку найкращих аутсорсерів світу за рейтингом The 2023 Global Outsourcing 100 Міжнародної профільної асоціації IAOP потрапили 15 українських IT-компаній, серед яких три – зі Львова. Про це повідомляє Львівський ІТ-кластер.

 

 

У сотню найкращих аутсорсерів світу ввійшли три компанії-засновниці Львівського ІТ-кластера – Intellias та N-iX, а також Eleks, сімейна компанія, яка була заснована ще у 1991 році.

 

«Ми пишаємося тим, що компанії Кластера, попри повномасштабну війну, блекаути та інші труднощі, цьогоріч вкотре займають сильні позиції у рейтингу глобальних аутсорсингових компаній», – прокоментував СЕО Львівського ІТ-кластера Степан Веселовський.
 

 

Окрім того, найкращими аутсорсерами світу визнані чотири глобальні ІТ-компанії, що мають офіси у Львові і входять до львівського ІТ-кластера:

 

- Infopulse,

- Intetics,

- Sigma Sofware Group

 - CHI Software.

 

Зазначимо, що асоціація IAOP обирає компанії за чотирма критеріями: відгуки клієнтів, отримані компанією сертифікації та нагороди, інноваційність рішень та проєкти корпоративної соціальної відповідальності.

06.03.2023