Абсолютна любов від WIZ-ART

 

16 лютого о 19:00 та 21:00 у Львівському палаці мистецтв світ огорне абсолютна любов від Wiz-Art. 

Короткі фільми про найдивніше у світі кохання: польоти в космосі, сходження на вершини гір, ночівлі у сферичних прозорих тентах посеред лісу, справжні знайомства з тропічними хижаками та найріднішими людьми. 
Показ, що збиває з ніг і бентежить серце.

Квитки онлайн або в аникафе CoMMuna цілодобово.

Програма:

ЛЮБОВ 15′ Река Бучі Франція, Угорщина 2016

Три розділи фільму описують любов на далекій сонячній системі. Абстрактні лаконічні ситуації виявляють зміни в атмосфері на планеті, спричинені гравітацією і світлом. Ця пульсуюча планета змушує мешканців ставати єдиним цілим

офіційна селекція Sundance Film Festival 2017
у списку найкращих коротких фільмів 2016 від журналу VICE

НАША ВЛАСНА 27′ Малу Янссен Нідерланди 2016

У суспільстві, де самореалізація стає обов’язком, сестри-близнята опиняються на маргінесі. Натхненні своїм духовним вчителем, Вера та Жозефін намагаються віднайти свою ідентичність. Коли Вера розуміє, що вона хоче позбутись сестри, їхнім стосунки судилося серйозне випробування.

ДО ВЕРШИНИ 17′ Тіціан Бучі Швейцарія 2015

Анна та Максім їдуть у поїзді одне навпроти одного, оглядаючи довколишні ландшафти. Вони вирішили відновити свої спогади та знову вибратися в ті гори, де вони вперше закохались.

ВІДСУТНІСТЬ ЕДДІ ТЕЙБЛ 12′ Рун Спаанс Норвегія 2016

Одного дня Едді губиться у темному лісі. Там він зустрічає чарівну дівчину, заражену таємничим паразитом. Йому буде важко відрізнити любов і насильство.

SPA 8′ Вілл Гудфеллоу Австралія 2016

Коли пенсіонер Дон відмовляється від своєї покупки SPA-джакузі, доставники починають підозрювати, що за цим рішенням стоїть щось більше.

вул. Коперніка 17Львівський палац мистецтв Чтв, 02/16/2017 - 19:00

До теми