Управління Нацполіції шукає 15 слідчих і 30 дільничних.

 

Сьогодні, 23 січня, в Івано-Франківській області розпочався прийом анкет кандидатів на посади слідчих та дільничних офіцерів, яких в Нацполіції планують відібрати 15 та 30 відповідно, інформує прес-служба відомства.

 

Кандидати на посади слідчих повинні мати українське громадянство, вищу юридичну освіту, вільно володіти українською мовою та знаннями Конституції України, ЗУ «Про Національну поліцію», ЗУ «Про запобігання корупції».

 

Кандидатам, які пройдуть відбір, обіцяють професійну підготовку за міжнародними стандартами, перспективи кар'єрного росту та заробітну плату від 10 та 6 тис. грн відповідно.

 

Відбір кандидатів на посади слідчих та дільничних офіцерів проходитиме у 7 етапів: заявка на участь у конкурсі, тестування (оцінка рівня логічного і аналітичного мислення та професійних знань), медичне обстежання, перевірка рівня фізичної підготовки, психологічне тестування, співбесіда з поліцейською комісією, спеціальна перевірка.

 

Прийом анкет на участь у конкурсі триватиме до 3-го лютого. Пдробиці можна дізнатись на сайті ГУ Нацполіції Івано-Франківщини.

 

Як повідомляв Z, у поліції Львівської області відкрито 120 вакансій.

23.01.2017