Конкурсна комісія обрала голову ОДА.

 

Конкурсна комісія з питань вищого корпусу державної служби обрала Олександра Горгана головою Київської обласної державної адміністрації. Горган є головою Вишгородської районної державної адміністрації на Київщині.

 

Про це повідомляє аґенція "Українські новини".

 

Також конкурсна комісія обрала резервним кандидатом голови Васильківської районної ради Київської області Наталію Баласинович: протягом року вона має право на посаду голови ОДА, якщо Горган не пройде спеціальну перевірку, відмовиться від посади або станеться форс-мажор.

 

У фінальному етапі конкурсу (співбесіда) також брали участь колишній голова Київської обласної ради 6-го скликання від партії УДАР Миколи Бабенка, голова Бориспільської райдержадміністрації Київської області Дмитро Воронін та голова Немишаївської селищної ради (Київщина) Сергій Замідра.

 

Загалом на участь у конкурсі зголосилося 25 кандидатів.

 

ОДА залишається без очільника після 9 вересня, коли президент Петро Порошенко звільнив з посади голови Максима Мельничука. За кілька днів перед відставкою чиновника одного з керівників ОДА викрили на хабарництві.

 

Згідно з інформацією інтернет-видання Depo.ua, Горган має теплі стосунки з колишнім "реґіоналом" і колишнім першим заступником голови Київської ОДА Ярославом Москаленком, котрий сьогодні є народним депутатом від Вишгородщини, членом групи "Воля народу".

 

12.10.2016