Міськрада оголосить відкритий конкурс на посаду керівника Центру надання послуг учасникам бойових дій.

Львівська міська рада планує оголосити відкритий конкурс на посаду директора Львівського міського центру надання послуг учасникам АТО у зв’язку з тим, що УГКЦ відкликала отця Романа Лагіша, раніше призначеного на цю посаду міським головою Андрієм Садовим. Про це розповіла начальник відділу кадрів Львівської міськради Галина Бордун, передає Zaxid.net.

 

Галина Бордун зазначила, що до 11 березня о. Роман Лагіш залишається виконувачем обов’язків директора Центру, тому що Андрій Садовий досі не розглянув його заяву на звільнення, написану ще 1 березня.

 

Відкритий конкурс оголосять після підписання міським головою заяви.

 

За словами Галини Бордун, робоча група з питань центру для бійців АТО, створена минулого тижня через конфлікт навколо посади керівника центру, домовилася про оголошення нового конкурсу. Претендент на посаду керівника центру має подати пакет документів, які зазвичай подають кандидати на працевлаштування до міськради.

 

Ідею проведення відкритого конкурсу підтримав і учасник АТО Юрій Досяк, якого активісти хотіли бачити на посаді директора Центру.

 

За словами Галини Бордун, окрім Юрія Досяка на посаду є ще двоє претендентів.

 

Як повідомляв Z, конфлікт навколо Центру розгорівся після призначення на посаду директора священика, хоча до цього багато місяців його розвитком займався ветеран Юрій Досяк.

09.03.2016