У заступника голови обласної ради виник конфлікт з російським банком.

За словами представника "ВТБ Банку", заступник голови облради Сергій Тарашевський перешкоджав йому у реєстраці права власності на предмет іпотеки, викрав документи та побив його.

 

Як повідомляє новинний портал "Погляд", правник Андрій Козирицький, що представляє інтереси "ВТБ Банку", звинуватив у крадіжці документів, грошей та побитті заступника голови Тернопільської обласної ради Сергія Тарашевського, що балотується на цих виборах до облради за списком Радикальної Партії Олега Ляшка. Інцидент стався ще 1 жовтня.

 

За словами Козирицького, 1 жовтня зранку він прибув до місцевого відділення Державної реєстраційної служби, щоб подати заяву про реєстрацію права власності банку на предмет іпотеки, де його вже чекав Тарашевський, що повідомив йому про винесення судом найближчим часом ухвали, що заборонятиме реєстрацію права власності. У приміщенні реєстраційної служби політик, як стверджує Козирицький, викрав в нього папку з документами, до яких в нього був особистий інтерес. "ВТБ Банк" намагався зареєструвати право власності на об'єкт нерухомості, що перебував у заставі, у зв'язку з невиконанням боржником ТОВ "Диво" умов двох кредитних договорів 2010 та 2011 рр. ТОВ "Родина Тарашевських", співзасновником якого є Сергій Тарашевський, було іпотекодавцем цієї нерухомості та майновим поручителем у ТОВ "Диво". Пізніше, коли Козирицький спробував наздогнати Тарашевського та відібрати папку, той разом із невідомими особами побив його.

 

За даними Єдиного державного реєстру, ТОВ "Диво" та ТОВ "Родина Тарашевських" зареєстровані за однією адресою у Тернополі, але мають різних співзасновників. 

 

Сергій Тарашевський балотується до Тернопільської обласної ради за списком місцевої організації Радикальної Партії Олега Ляшка під №1.

 

07.10.2015